PARTNERS

Ilse Jaques

Zeg vaarwel tegen middelmatigheid!

Ilse is founder en principal high-performance coach bij het gelijknamige bedrijf Ilse Jaques. Ze is een vurige dame die steeds paraat staat om te helpen waar nodig.  

Ze heeft 200% commitment op het succes van haar cliënten. Ze stelt hen steeds in staat om een nieuwe vloer te creëren bij elk limiterend plafond waar ze tegenaan botsen.

website

Gina Peeters

Gina Peeters is een veel gevraagde trainer bij bedrijven, coach en spreker. Met haar expertise en doeltreffende wijze van trainen en coachen brengt ze het beste van werknemers, werkgevers en leidinggevenden naar boven.

Gina heeft een uitgesproken expertise op vlak van natuurlijk en inspirerend spreken voor een publiek, mediatraining, focus en flow, mensgericht en coachend leiderschap en verbindend communiceren.

website

Xander Pruvoost

Xander is zaakvoerder van Wind-Wijzer. Als servicekantoor in field & sales coaching, sales consultancy en interim sales management wijst Wind-Wijzer bedrijven de weg naar duurzaam verkoopsucces. 

Als vader van drie, weet Xander dat mensen meer zijn dan hun job. Sterke prestaties komen voort uit emotionele balans en zich goed voelen in zijn vel. Daarom vind hij het menselijke aspect in coaching en consultancy minstens even belangrijk als de harde feiten.

website